Bijenkorf Utrecht

De Bijenkorf in Utrecht is een ware parel in het hart van de stad, waar winkelen een buitengewone ervaring wordt. Gelegen in het bruisende winkelcentrum Hoog Catharijne, biedt deze vestiging een uitgebreid assortiment aan luxe producten en een ongeëvenaarde winkelervaring.

Bekijk de website van Bijenkorf Utrecht

Adres Bijenkorf Utrecht

St Jacobsstraat 1A

3511 BR

Utrecht

Openingstijden Bijenkorf Utrecht

Maandag: 11:00–19:00

Dinsdag: 10:00–19:00

Woensdag: 10:00–19:00

Donderdag: 10:00–21:00

Vrijdag: 10:00–19:00

Zaterdag: 10:00–19:00

Zondag: 11:00–19:00

Bijenkorf restaurant Utrecht

Het restaurant van de Bijenkorf in Utrecht is een culinaire oase waar shoppers kunnen genieten van heerlijke gerechten te midden van een stijlvolle ambiance. Met een uitgebreid menu dat varieert van lichte snacks tot gastronomische maaltijden, biedt het restaurant voor elk wat wils. Of je nu zin hebt in een snelle lunchpauze tijdens het winkelen of wilt genieten van een ontspannen diner na een lange dag, het restaurant van de Bijenkorf staat garant voor kwaliteit en gastvrijheid. Met een attente service en een prachtig uitzicht op de stad Utrecht, maakt het restaurantbezoek bij de Bijenkorf de winkelervaring compleet.

Parkeren bij Bijenkorf Utrecht

Parkeren bij de Bijenkorf in Utrecht is handig en gemakkelijk, dankzij de nabijgelegen parkeergelegenheden. Je kunt gebruikmaken van de ruime parkeergarage bij Hoog Catharijne, waar je veilig je auto kunt achterlaten terwijl je gaat winkelen. Daarnaast zijn er ook andere parkeermogelijkheden in de buurt, zoals parkeerplaatsen op straat of bij andere nabijgelegen parkeergarages. Met diverse opties beschikbaar, kun je met een gerust hart genieten van je tijd bij de Bijenkorf, wetende dat parkeren geen gedoe zal zijn.

Bijenkorf Utrecht parkeergarage

De parkeergarage bij de Bijenkorf in Utrecht is een handige en veilige optie voor bezoekers die met de auto komen. Gelegen onder het iconische Hoog Catharijne winkelcentrum, biedt deze parkeergarage voldoende ruimte voor auto's en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg en omliggende straten. Met duidelijke bewegwijzering en moderne faciliteiten, zoals goede verlichting en beveiliging, zorgt de parkeergarage voor een comfortabele parkeerervaring. Of je nu komt winkelen bij

Q-Park La Vie

St Jacobsstraat 1

3511 BR

Utrecht

Contact met Bijenkorf Utrecht

Telefoonnummer: 020 808 9333

Als je contact wilt opnemen met de Bijenkorf in Utrecht, zijn er verschillende manieren waarop je dat kunt doen. Je kunt bijvoorbeeld telefonisch contact opnemen met de klantenservice van de winkel, waar vriendelijke medewerkers je vragen kunnen beantwoorden en hulp kunnen bieden bij eventuele problemen of vragen over producten, diensten of je aankoop. Daarnaast kun je ook een e-mail sturen naar de klantenservice of het contactformulier op de website invullen. Als je liever persoonlijk contact hebt, kun je natuurlijk altijd langs gaan bij de Bijenkorf in Utrecht en daar met een medewerker spreken. Wat je voorkeur ook is, de Bijenkorf staat klaar om je te helpen en te voorzien van de beste service.