Primark Utrecht

In het bruisende hart van Utrecht, omringd door historische grachten en levendige winkelstraten, staat een modeparadijs bekend als Primark. Als een van de meest populaire winkelbestemmingen in de stad, trekt Primark Utrecht zowel lokale inwoners als toeristen aan die op zoek zijn naar trendy mode tegen betaalbare prijzen.

Bekijk de website van Primark Utrecht

Adres Primark Utrecht

Rijnkade 5

3511 LC

Utrecht

Openingstijden Primark Utrecht

Maandag: 10:00–19:00

Dinsdag: 09:00–19:00

Woensdag: 09:00–19:00

Donderdag: 09:00–21:00

Vrijdag: 09:00–19:00

Zaterdag: 09:00–19:00

Zondag: 11:00–19:00

Primark Utrecht bezoeken

Met zijn opvallende gevel en uitnodigende etalages verleidt Primark Utrecht voorbijgangers met een uitgebreide collectie kleding, accessoires, schoenen en huisdecoraties. Het is een plek waar modebewuste shoppers een breed scala aan stijlen kunnen vinden, van casual tot chique, en alles daartussenin. Of je nu op zoek bent naar een outfit voor een avondje uit of gewoon een paar basics voor je dagelijkse garderobe, Primark heeft het allemaal.

Een van de grootste aantrekkingskrachten van Primark is de betaalbaarheid. Met scherp geprijsde items van hoge kwaliteit biedt de winkel een geweldige prijs-kwaliteitverhouding voor iedereen die er winkelt. Dit maakt het een favoriete winkelbestemming voor studenten, jonge professionals en gezinnen die er graag goed uit willen zien zonder de bank te breken.

Naast zijn modeaanbod staat Primark ook bekend om zijn duurzaamheidsinspanningen. Het bedrijf heeft zich gecommitteerd aan het verminderen van zijn ecologische voetafdruk en het bevorderen van ethische praktijken in de mode-industrie. Door middel van initiatieven zoals het verminderen van afval, het gebruik van duurzame materialen en het ondersteunen van eerlijke arbeidsomstandigheden in hun toeleveringsketen, streeft Primark ernaar om een positieve impact te hebben op zowel het milieu als de samenleving.

Contact met Primark Utrecht

Telefoonnummer: 030 224 2890

Als je contact wilt opnemen met Primark Utrecht, kun je verschillende opties overwegen. Een snelle en directe manier om contact op te nemen, is door te bellen naar het telefoonnummer van de winkel, dat meestal te vinden is op hun website of via een online zoekopdracht. Als alternatief kun je ook een e-mail sturen naar de klantenservice van Primark met je vraag of opmerking. Daarnaast is het mogelijk om sociale media te gebruiken om contact op te nemen, zoals Twitter of Facebook, waar veel bedrijven actief zijn en snel reageren op vragen van klanten.